Певицата Диона,  която скоро се похвали, че се е сгодила

...
Певицата Диона,  която скоро се похвали, че се е сгодила
Коментари Харесай

След годежа: Диона и любимият й с нов дом

Певицата Диона,  която скоро се похвали, че се е сгодила за обичания си, разгласи, че двамата ще живеят дружно в нов дом.

 

Новината удостовери самата тя пред „ Телеграф “.  „ Да, стъпвам в такава крачка. Ще живеем дружно ".

Диона споделя, че е очаквала приложение за годеж, само че е считала, че изненадата ще бъде на 14 февруари. С гаджето й са дружно от години и в този момент се усетила, че е подготвена за такава сериозна крачка в живота си, откривайте точния човек.

Усетих, че това е индивидът, тъй като преди съм се опитвала да разбирам нещата и съм работил по логичен, била съм водена от някои предубеждения, от някакви неща, с които съм израснал самата аз, от някои страхове. Но просто се отпуснах. Казах си - дребосъче не съм 18, с цел да го мисля толкоз. И в случай че щеш в работата си съм на състояние, на което мога да си разреша малко по-сериозна стъпка. Ако преди този момент съм си казвала, рано ми е, дали това е индивидът, в този момент мога да кажа, че индивидът си самият ти. Щом ти самият си подготвен ще го предразположиш и ще го усетиш като твоя човек “.

Диона не счита да трансформира радикално живота си, въпреки че стъпване в брак е съществена крачка. Тя цитира дядо си, който казвал: " Човек и добре да живее все в миналото се дами ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР